NiceLabel introducerar en ny molnbaserad affärsmodell för kanaler under covid-19-pandemin och därefter

Återförsäljare ger kunder möjlighet att arbeta på distans och på ett säkert sätt

LJUBLJANA, SLOVENIA, June 23, 2020 /EINPresswire.com/ — NiceLabel, en ledande global utvecklare av programvara för etikettdesign och system för etiketthantering, introducerar en ny molnbaserad affärsmodell som möjliggör för partner att både under och efter pandemin leverera serviceprogram för märkning på distans på ett säkert sätt.

Det nya NiceLabel-kanalerbjudandet baseras på Label Cloud, världens första serviceprogram för märkning för flera användare. Den molnbaserade märkningslösningen fungerar som ett virtuellt samarbetsverktyg för märkning och ger NiceLabels återförsäljare möjlighet att demonstrera, sälja och konfigurera märkningslösningar för kunder på distans från hemmet.

Återförsäljare kan genom detta erbjudande hantera hela kundprocessen på distans och på ett säkert sätt, från visning av direktsända demonstrationer av design, och utskrift av testetiketter, driftsättning av lösningar, utskrift av etiketter och hantering av förbrukningsartiklar. Denna nya metod för försäljning och support för märkning tar distansarbete från att vara ett hinder till en konkurrensfördel för kunderna.

Paul Vogt, Channel Marketing Director: "Före pandemin använde de flesta återförsäljare i märkningsbranschen i första hand sig av fysiska möten för försäljning och support av sina märkningslösningar. I dag har allt förändrats då återförsäljare ej fysiskt kan träffa kunderna utan måste genomföra mötena från distans och sina hem. Det är av den anledningen som vi har infört detta nya erbjudande.”

”Detta utgör ett skifte för återförsäljare och kunder eftersom det för de flesta är ett helt nytt sätt att arbeta", tillägger Vogt. ”Förändringen är både nödvändig under den nuvarande nedstängningen och fördelaktig för återförsäljare eftersom de kan fortsätta att samarbeta och sälja både effektivt och snabbt till kunder under krisen och därefter.”

"Vi vill få ut budskapet att NiceLabel även fortsättningsvis tillgodoser behov från kunder som kräver lokala eller molnbaserade märkningslösningar", fortsätter Vogt. "Innan pandemin behövde vi nödvändigtvis inte Cloud för märkning, men mot bakgrund av den nuvarande krisen framstår det alltmer som en verksamhetskritisk lösning."

NiceLabels märkningsprogram är intuitivt och enkelt att använda. Återförsäljare kan därför komma igång med det mycket snabbt. NiceLabels molnbaserade märkningslösning finns tillgänglig som prenumerationsbetalningsmodell, vilket omfattar underhåll och uppgradering av plattformen och räknas som en driftskostnad istället för en kapitalkostnad. Prenumerationsbetalning ger företag ett snabbare tidsvärde och således snabbare avkastning på investeringen.

Registrera dig för NiceLabels kommande webbseminarium den 30 juni 2020 för mer information: https://www.nicelabel.com/webinar-label-cloud

Om NiceLabel:
NiceLabel, grundat 1993, är en ledande global utvecklare av programvara för etikettdesign och system för etiketthantering som hjälper företag i alla storlekar att förbättra kvaliteten, hastigheten och effektiviteten på märkningen samt minska kostnaderna. Organisationer kan digitalt omvandla hela sin etikettutskrifts- och produktionsprocess med hjälp av våra system för etiketthantering. Resultatet blir en smidigare och rörligare verksamhet som möjliggör för företag att reagera snabbare på förändrade marknadsförhållanden och krav, få fram produkter på marknaden och konkurrera mer effektivt inom de sektorer där de är verksamma.
NiceLabel har sitt huvudkontor i EU (Slovenien) och globala kontor i Tyskland, USA, Singapore och Kina. Vi stöder våra kunder världen över med spetsteknik som möter marknadsefterfrågan. Mer information: www.nicelabel.com

Metka Silar Sturm
NiceLabel
+386 42805017
email us here


Source: EIN Presswire